Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2012

Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2012

Αγαπητοί γονείς,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 16 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 – 14.00, θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου το καθιερωμένο πλέον Χριστουγεννιάτικο Παζάρι (Bazaar).
Παρακαλούμε όποιος από εσάς επιθυμεί να βοηθήσει είτε φέρνοντας κάποιο δώρο για την λαχειοφόρο αγορά που θα πραγματοποιηθεί, είτε φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικα πράγματα, τα οποία θα διατεθούν προς πώληση στο παζάρι, είτε φτιάχνοντας κάποιο γλυκό για κέρασμα την μέρα εκείνη, να έρθει σε συνεννόηση με την Πρόεδρο του Συλλόγου, Κατερίνα Τερζάκη.Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά την διάρκεια του Bazaar θα υπάρχει και ανταλλακτικός πάγκος στον οποίο τα παιδιά θα μπορούν να προσφέρουν οτιδήποτε επιθυμούν (βιβλία, παιχνίδια, κατασκευές τους κλπ.) καθώς και να λαμβάνουν πράγματα από τον πάγκο αυτό. Λεπτομέρειες θα σας δοθούν με νεώτερη ανακοίνωσή μας. Επίσης, όποιος από εσάς έχει κάποια εμπειρία στην οργάνωση του θέματος αυτού, θα θέλαμε πάρα πολύ να μας βοηθήσει.
Οποιαδήποτε συνεισφορά σας στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι είναι πάντα ευπρόσδεκτη.



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η    Γ Ι Α    Α Ν Τ Α Λ Λ Α Κ Τ Ι Κ Ο     B A Z A A R

Έλα να ανταλλάξουμε Δώρα !
Παιδιά, ελάτε να ανταλλάξετε δώρα στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του σχολείου μας την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου .

Τι πρέπει να κάνω;
Διάλεξε από το σπίτι σου ένα βιβλίο ή παιχνίδι ή μια κατασκευή που έχεις φτιάξει μόνος σου που είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύεις ότι θα χαιρόταν πολύ να το είχε ο συμμαθητής/τριά σου .
Τύλιξέ το σε ένα όμορφο γιορτινό περιτύλιγμα και το δώρο σου είναι έτοιμο!

Πού να το φέρω ;
Στο Σχολείο μας την ημέρα του Bazaar ! Μόλις φτάσουν και τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης σου , θα γίνει η ανταλλαγή των δώρων (γύρω στις 13:00) με τη βοήθεια κάποιου μεγάλου από το Σύλλογο Γονέων.

Σε περιμένουμε !


Με εκτίμηση,
για το Διοικητικό Συμβούλιο


Η Πρόεδρος

Κατερίνα Τερζάκη
(2107250921 και 6972578210)
Η Γεν. Γραμματέας

Γεωργία Μπαλτάση


1 σχόλιο:

  1. Φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://docs.google.com/folder/d/0BzUFSnvm3_ioSWVKVEF6TzVfb0k/edit
    ή εδώ: http://9o-dimotiko-ath.blogspot.gr/2012/12/2012_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή