Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ


1 σχόλιο:

  1. Αθήνα 22/12/2014
    Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, Αγαπητοί μας μαθητές,

    Σας ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή σας στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Σχολείου μας και σας εύχομαι να περάσετε Χαρούμενες Γιορτές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

    Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, όλους εκείνους που εθελοντικά βοήθησαν για να οργανώσουμε το Παζάρι μας και με τη συμμετοχή τους προσέφεραν κέφι, ζεστασιά και δημιουργικότητα σε όλους μας και ειδικά, στα παιδιά μας:

    - Τον Χρήστο Μανώλα και τον Βαγγέλη Αθανασιάδη, που σας υποδέχονταν και συγκέντρωσαν τα γράμματα για τον Αη Βασίλη.
    - Την Χρύσα Αποστολοπούλου, την γιαγιά Γεωργία Νικόλτσιου, την γιαγιά Βαρβάρα Κοσκοβού, την Κέλλυ Τσιάτα, την Χριστίνα Μετζογιαννάκη, που με τόση υπομονή και χαμόγελο παρέμειναν στον πάγκο με τα γλυκίσματα και τους καφέδες και την Βάσω Γουίλιαμς για τα δώρα της.
    - Την Χριστίνα Αλεξάκη, την Ίλια Γιάνναρη, τον Τέλη και την Μαρία Γιαννακούρου, την Κατερίνα Ρήγα και την Γεωργία Μπαλτάση που μας βοήθησαν στον πάγκο πώλησης.
    - Την Κίκα Κωνσταντινίδου και την Ελένη Γιαννούλη που για ακόμη μία χρονιά στο «Εργαστήρι Κατασκευών» έφτιαξαν με τα παιδιά μας και με εμάς ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο στολίδι.
    - Τη Νατάσσα Ρεμούνδου που διάβασε «Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια» στους μικρούς μας μαθητές.
    - Την Έφη Μπουζάκη που έπαιξε με τα παιδιά για να «Φτιάξουν το Δικό τους Παραμύθι».
    - Τον Μιχάλη Καστανιά και τον Κώστα Κορομπέλη που βοήθησαν να Ανταλλάξουν Δώρα και ευχές οι συμμαθητές μεταξύ τους.
    - Τον Βασίλη Μαρδίκη και τον Μέμμο Κολιάτσο (τα μεγάλα Παιδιά του Σχολείου μας!) που με το κέφι και τη φυσική τους κατάσταση (!) έδωσαν τόση χαρά στα παιδιά, παίζοντας μαζί τους το «Γκολ στον Αη Βασίλη», τις «Τσουβαλοδρομίες» και το «Σκούφο του Αη Βασίλη».
    - Τον Μιχάλη Κουίνη, που ήταν ο Φωτογράφος της εκδήλωσης.
    - Τον Στέφανο Κουβαρά και τον DJ Νίκο για τις μουσικές τους.
    - Τη Μαρία Kαρατάσιου, τον Χρήστο Παϊδά και τον Γιώργο Ανδρεόπουλο που βοήθησαν στη Λαχειοφόρο.
    - Την Μαρία Kαρατάσιου (διπλός ρόλος!), την Μαίρη Φορτούνη που προετοίμαζαν πυρετωδώς στην κουζίνα και όλο χαμόγελο προσέφεραν τα Κεράσματα που έφεραν από το σπίτι τους τα μέλη του ΔΣ.
    - Όλους τους γονείς και τους χορηγούς που προσέφεραν Δώρα για τη Λαχειοφόρο.
    Ευχαριστώ προσωπικά, όλα τα μέλη του ΔΣ για τη χορηγία των Κερασμάτων αλλά κυρίως, για την ενέργεια και το κέφι τους και κατά την προετοιμασία και την ίδια την ημέρα της εκδήλωσης.
    Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Φανή Μαυρομιχάλη (Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου μας), το Διευθυντή κο Διαμαντόπουλο, τον Υποδιευθυντή κο Παπούλια και τους Δασκάλους του Σχολείου μας για τη Συμμετοχή τους στην Εκδήλωση αλλά και για την Παραχώρηση των Χώρων και του Εξοπλισμού του Σχολείου μας.

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΖΕΣΤΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

    Τάνια Μπουλούμπαση
    Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή