Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Πρόσκληση - Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2013


2 σχόλια:

  1. Αθηνα, 10 Δεκεμβρίου 2013

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστεί θερμά :

    1) Το Διευθυντή του Σχολείου Διαμαντόπουλο Θεόδωρο για την ευγενική παραχώρηση των αιθουσών για τη πραγματοποίηση της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής του Συλλόγου.

    2) Τη Διευθύντρια του 13ου Νηπιαγωγείου Φανή Μαυρομιχάλη για τη ευγενική παραχώρηση της αίθουσας του νηπιαγωγείου.

    3) Τον Υποδιευθυντή του Σχολείου Αντώνη Παπούλια για τη βοήθεια που μας παρείχε με το ηχητικό σύστημα που τοποθέτησε για τη γιορτή

    4) Την εταιρία AXIOM GIFTS και το κατάστημα ELXIS για τα προς πώληση πράγματα που μας παραχώρησαν.

    5) Τους γονείς τους σχολείου που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της γιορτής και των οποίων η προσφορά ήταν πολύτιμη ήτοι τους: Αλιφτήρα Χριστίνα, Βερικοκίδη Μαρία, Γιαννακούρου Μαρία, Ευσταθόγλου Εύη, Καστανιά Μιχάλη, Καστανιά Τζίνα, Κορομπέλη Κώστα, Κορομπέλη Κορίνα, Κουλουκάκου Έφη, Λαζαρίδου Μιλένη, Λούση Σοφία, Μαλχάζο Θεόδωρο, Πάμπαλου Βέττα, Παπαδομήτσου Ντίνα, Πήττα Χρύσα, Πίτσαρη Βαγγέλη, Σκαλιώρα Κίκα, Τσότα Κλεοπάτρα.

    6) Την Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του Ευγενίδειου Νοσοκομείου Αττικής καθώς και το Οινοποιείο Χαρλαύτης & Αθανασιάδης και την εταιρεία ΣΤΑΤΗΡ ΕΠΕ, για την προσφορά τους σε δώρα για την λαχειοφόρο αγορά.

    7) Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και τους δασκάλους που μας τίμησαν με τη παρουσία τους και συμμετείχαν σε αυτή μας τη προσπάθεια.

    Ευχαριστούμε πολύ!
    Με εκτίμηση,
    Το Διοικητικό Συμβούλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικές όμορφες στιγμές της γιορτής μας!

    https://drive.google.com/folderview?id=0BzUFSnvm3_ioOUtZM3ZsUTlXenM&usp=sharing

    ΑπάντησηΔιαγραφή