Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ Γενική Συνέλευση

Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2013

  
Αγαπητοί γονείς,

Σας προσκαλούμε στην ΕΚΤΑΚΤΗ  Γ ε ν ι κ ή  Σ υ ν έ λ ε υ σ η του Συλλόγου,  την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18:00, στον ισόγειο χώρο του σχολείου.


ΘΕΜΑ:

Ενημέρωση για την καινούργια λειτουργία του σχολείου καθώς και για την έκτακτη υπουργική ανακοίνωση σχετικά με την  ολοήμερη λειτουργία του.

Ελπίζουμε στην  συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως για να συζητηθούν τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει.


Η  σ υ μ μ ε τ ο χ ή   ό λ ω ν   ε ί ν α ι   α π α ρ α ί τ η τ η


Με εκτίμηση,
για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Κατερίνα Τερζάκη
6972-578.210
Η Γεν. Γραμματέας

Γεωργία Μπαλτάση


1 σχόλιο:

  1. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

    Στην Αθήνα σήμερα την 16η Σεπτεμβρίου 2013 συνήλθε έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με τους γονείς. Παρόντες ήταν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (εκτός από την Φωτεινή Πρόγκα και τον Αριστοτέλη Γιαννακούρο) καθώς και τα αναπληρωματικά μέλη: Μιχάλης Κουίνης και Τάνια Μπουλούμπαση.
    ΘΕΜΑ
    «Ενημέρωση σχετικά με την καινούργια λειτουργία του σχολείου καθώς και ενημέρωση για την υπουργική απόφαση σχετικά με τη λειτουργία του ολοήμερου»
    Αποφασίστηκε, αφού ενημερώθηκαν οι γονείς για την λειτουργία του σχολείου και για τα μέχρι στιγμής δεδομένα σχετικά με τη λειτουργία του ολοήμερου, να παραδοθεί επιστολή από το Σύλλογο – με συμμετοχή και όσων γονέων δύνανται να παρευρεθούν - προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Το σχέδιο της επιστολής αναγνώστηκε στην Συνέλευση, λήφθηκαν υπόψη όλες οι παρατηρήσεις των παρισταμένων γονέων και συμφωνήθηκε ότι αφού καθαρογραφεί θα σταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στους γονείς προκειμένου να συμφωνηθεί το περιεχόμενό του από όλους.
    Κατόπιν των παραπάνω λύθηκε η συνεδρίαση και υπογράφτηκε το παρόν πρακτικό, όπως ακολουθεί.


    ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    Κατερίνα Τερζάκη Γεωργία Μπαλτάση


    ΤΑ ΜΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή