Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 4ης ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ


Στην Αθήνα σήμερα την 4η Φεβρουαρίου 2013 συνήλθε η 4η γενική συνέλευση της σχολικής χρονιάς 2012/2013.
Παρόντες ήταν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (εκτός του κ.Γιαννακούρου), τα 2 αναπληρωματικά μέλη και 15 μέλη του συλλόγου.
               


ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

1)       Κυλικείο
Αναγνώσθηκε λίστα με τα τρόφιμα που διαθέτει τώρα το κυλικείο η οποία εγκρίθηκε και τα προϊόντα της προστίθενται σε εκείνη του υπουργείου.
Προτάθηκε η προτροπή, μέσω ανακοίνωσης, των γονέων για ενίσχυση της προσπάθειας σχολείου και κυλικείου προς την υγιεινή διατροφή των παιδιών. 

2)      Καθαρίστρια
Έγινε ενημέρωση για την έναρξη συνεργασίας με την κ.Τασία για 200€ το μήνα.
Στην 1η γενική συνέλευση της επόμενης σχολικής χρονιάς θα αποφασιστεί η συνέχιση και ο τρόπος χρηματοδότησης της προσφερόμενης υπηρεσίας.

3)      Σχολή Γονέων
Αποφασίστηκε μερική παράταση της προθεσμίας υποβολής συμμετοχής για να γίνει πληρέστερη ενημέρωση για τα θέματα, τα ωράρια, και τον τρόπο λειτουργίας της σχολής.

4)      Αντικατάσταση Πινάκων
Έγινε ενημέρωση για την απόφαση της προηγούμενης Γ.Σ. και ανακοινώθηκε αίτημα του συλλόγου διδασκόντων για αγορά φωτοτυπικού μηχανήματος αντί πινάκων, το κόστος του οποίου αναμένεται να κυμανθεί στα ίδια επίπεδα (~2500€).
Αποφασίστηκε να ερευνηθεί το κόστος και οι εναλλακτικές (καινούργιο, μεταχειρισμένο, leasing) και να προχωρήσουμε σε αγορά με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ανάλογα με το τι μπορεί να εγκριθεί από τον ΟΣΚ και την σχολική επιτροπή και με προτεραιότητα στο φωτοτυπικό έναντι των πινάκων.

5)      Αποκριάτικος Χορός
Έγινε ενημέρωση για τις δύο προσφορές που επικράτησαν των υπολοίπων. Νόστος (5€) & Εθνικός Γ.Σ. (6€). Εκτιμήθηκαν τα θετικά και αρνητικά της κάθε πρότασης και αναμένονται κάποιες τελευταίες αποσαφηνίσεις για το τελικό κόστος.
Η ημερομηνία έκλεισε για την Κυριακή 10/03/2013.

Λήξη της συνεδρίασης και υπογραφή των πρακτικών της συνέλευσης


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                   Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κατερίνα Τερζάκη                                                                                                                             Γεωργία Μπαλτάση


2 σχόλια:

  1. ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ

    - Τοστ – Σάντουιτς
    - Κουλούρι - Τυροκούλουρο
    - Λουκανικόπιτα γαλοπούλας
    - Ζαμπονοτυρόπιτα γαλοπούλας
    - Κρουασάν βουτύρου – μαρμελάδας
    - Τυρόπιτα – Σπανακόπιτα
    - Μπουγάτσα – Λουκουμάς
    - Τσουρέκι – Κριτσίνια
    - Ποπ-κορν
    - Μπισκότα Oreo – Πτι μπερ – Μιράντα
    - Σερενάτα – Kinder Bueno
    - Κεκάκι Delice
    - Τσιχλες Trident
    - Καραμέλες Halls – Βουτύρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οριστικοποιήθηκε ότι ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου, η οποία βρίσκεται στην συμβολή των οδών Βασιλ. Όλγας και Αρδηττού. Η τιμή της πρόσκλησης ανέρχεται σε 6€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή