Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Νοέμβριος

Αγαπητοί γονείς,

στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για καλύτερη ενημέρωσή σας για τις δραστηριότητες του Συλλόγου θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για τα παρακάτω:

  • Επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Όπως γνωρίζετε, οι βρύσες που βρίσκονται στο προαύλιο έξω από το νηπιαγωγείο δε λειτουργούσαν. Αυτό οφειλόταν στο ότι είχε σπάσει ο σωλήνας της αποχέτευσης τους όταν τοποθετήθηκε το παγκάκι και το φυσικό αέριο.

Οι βρύσες επισκευάστηκαν, το σιφώνι αντικαταστάθηκε και ρυθμίστηκε η ροή τους ώστε να μπορούν τα παιδιά να πίνουν και από εκεί νερό.

Εκτός απο τις βρύσες επισκευάστηκαν και τα καζανάκια στις τουαλέτες (Καλό θα ήταν να συμβουλεύσουμε όλοι τα παιδιά μας να τα τραβάνε όσο το δυνατό πιο ήρεμα -παιδιά είναι βέβαια- γιατί χαλάνε εύκολα).

  • Εγκατάσταση Internet.

Συνδέθηκαν όλοι οι υπολογιστές που είναι στην αίθουσα υπολογιστών με το Internet και θα γίνει το ίδιο για τις τάξεις που διαθέτουν εγκατάσταση ενσύρματου δικτύου και το νηπιαγωγείο.

Γι’ αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε κάποιους μπαμπάδες που βοήθησαν για να γίνει αυτή η εγκατάσταση: Το Βαγγέλη Αθανασιάδη μπαμπά του Οδυσσέα από το Β1, το Μιχάλη Κουίνη μπαμπά της Αιμιλίας από το Β1, τον Κώστα Κορομπέλη μπαμπά της Λυδίας από το Γ1, τον Αντώνη Τασάκο μπαμπά του Δημήτρη από το Β2 και του Κωνσταντίνου από το Δ1 και το Μιχάλη Καστανιά μπαμπά της Πετρίνας από το Β1.

  • Μαθήματα Σαββάτου

Οι διαδικασίες για την έγκριση ώστε να πραγματοποιηθούν μαθήματα-δραστηριότητες στο χώρο του σχολείου μας το Σάββατο είναι πλεόν σε πολύ προχωρημένο στάδιο και ευελπιστούμε να ολοκληρωθούν πολύ σύντομα.

Ακόμα δεν ξέρουμε ακριβώς τι θα γίνει, κυρίως γιατί αυτό θα εξαρτηθεί από την εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή των παιδιών που θα υπάρξει, αλλά για να σας δώσουμε μια ιδέα του πως θα μπορούν να απασχοληθούν τα παιδιά μας τα πρωινά του Σαββάτου, στα πλάνα μας είναι να πραγματοποιηθούν μαθήματα πληροφορικής, ζωγραφικής-κατασκευών, χορού, σκακιού και μπασκετ. Θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες μόλις έχουμε κάτι νεότερο.

  • Χριστουγεννιάτικo παζάρι

Από τον προηγούμενο μήνα ξεκινήσαμε να ετοιμάζουμε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, η οποία ευελπιστούμε να έχει πολλές εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά αλλά και τους γονείς. Ακριβώς λοιπόν επειδή θέλουμε να είναι έκπληξη το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι θα γίνει την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου!!!!!!

Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου